• Det går att fylla i flera rutor
  • Du kommer alltid bli först med att få info om våra event
  • kr 0
  •  

Du får en gratis kopia av Interfems eBok: Makthandboken – för unga feminister som (be)möter rasism och sexism i föreningslivet

”Ovärderlig kunskap

Vill du få med dig redskap för att hantera rasism och sexism både i vardag och arbete?

Ungefär varannan vecka skickar Interfem dig ett kort mejl med tips om hur du kan ta hand om dig och andra som blir utsatta för rasism och sexism. Vi vill att du ska få ett så bra stödsystem som möjligt så att du kan känna dig självsäker och rustad för att möta samhället som den du är.

Som tack för att du blir medlem kommer vi skicka dig en gratis kopia av Interfems Ebok.

Interfems Makthandbok för unga feminister som bemöter rasism och sexism i föreningslivet vann priset för ”Årets Samhällskunskap” på Hallongrottans gala Hallongalan. Motiveringen löd: Att vara rasifierad feminist i organisationer i Sverige idag är inte självklart, trots att en verkar i sammanhang där en tycker att en ska kunna känna sig säker, trygg och fri från rasism och sexism. Vi vet att så inte är fallet och därför tycker vi att Interfems Makthandbok ger ovärderlig kunskap till alla feminister, trots att den utger sig för att rikta sig till unga. Vi tycker att alla borde läsa den här, både i skolor, på utbildningar och i hemmet. Priset Årets Samhällskunskap går därför till Interfem för deras fantastiska Makthandbok 2a upplagan.

Vi respekterar att du är med i vår mejllista och vi skickar inga spam och du kan avregistrera dig när som helst. Vi skickar ett mejl med tips om antirasisim och feminism.